dilluns, 5 de desembre del 2011

Els grups expliquen l'artista que han treballat

Divendres 2 de desembre


Avui els grups s'expliquen entre ells els artistes que han treballat.




George Braque


Aquest grup, que ha treballat el seu artista en Anglès, exposa el que han fet i qui és a través d'un concurs.








Andy Warhol


Amb una presentació expliquen tot el que han aprés de l'Andy Warhol i ens ensenyen el que han fet i com l'han treballat.






Pollock


Ens expliquen aquesta manera tant peculiar que tenia Pollock de pintar esquitxant i com va ser la seva vida.





Kandinsky

A través de les feines que han fet ens ensenyen que Kandinsky va començar sent figuratiu, després va evolucionar cap un estil basat en formes geomètriques i va acabar sent un pintor abstracte. També ens expliquen diferents coses de la seva vida.






Van Gogh

Aquest grup també ens explica la vida de Van Gogh i el fet que es va tallar una orella i ens ensenyen com treballava.



Picasso

Ens expliquen que també va començar sent figuratiu i que va passar per moltes etapes fins arribar al final de la seva obra, època blava, època rosa, cubisme...






Paul Klee


Ens expliquen que en Paul Klee era Suïs però que va estudiar a Munich, també que va entrar en contacte amb altres artistes de la seva època de la que en va rebre influències, de totes maneres amb el temps es va anar definint un interès pel copsar el moviment i el temps, la llum i el color, sobretot després d'un viatge que va fer a Tunísia.



















Mondrian


Aquí ens expliquen qui va ser Mondrian i com l'han treballat, sabem que va viatjar a Paris.
















Hunderwasser


Jugava molt amb el color i en les seves obres utilitzava molt la corba. En els edificis també integrava la naturalesa i d'alguna manera volia que l'edifici també en formes part.

































Tàpies


Ens ensenyen que Tàpies treballava molt amb tot tipus de materials, teixits, fusta, ferro, ... i que la pintura mai la treballava sola, hi afegia productes per aconseguir gruixos i textures.






















Gaudí

Saben que Gaudí era català i que bàsicament va ser un arquitecte modernista, aquest moviment, el Modernisme, es caracteritzava per voler reproduir les formes de la natura en les seves obres. Una altra característica de Gaudí és la tècnica del Trencadís.






Guinovart

De Guinovart ens expliquen que era català i en un mural ens mostren un esquema de la seva vida i dels seus viatges. Estava molt interessat pels colors de Catalunya, el blau del mar, i els colors vius que potencia el sol.







Gustav Klimt

Va ser un pintor influenciat per l'ofici dels seus pares (treballaven l'or) però també per una admiració per la pintura de paisatges, els pintava amb una tècnica diferent, no era de l'escola del Puntillisme però sí que en els seus paisatges utilitzava el punt. Podem veure com dos dels alumnes que han treballat Klimt representen el quadre del petó amb robes pintades per ells mateixos seguint l'estil de Klimt.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar en el Projecte ART de l'escola L'Avet